PodcastsJørgen Karterud

Nummer 28 er blitt til 82 og gutt er blitt til mann, men ellers så er mye ved det gamle. Jørgen Karterud er tilbake i Vålerenga! Slovakia er historie og nye ark i Vålerengahistorien til Karta skal skrives. Han har ikke ennå vært inne i Nye Jordal amfi, men gleder seg STORT til å komme inn der neste sesong.

Les mer...

Gustaf Berling og Henrik Olsén

De to nye svenskene i Vålerenga heter Gustaf Berling og Henrik Olsén. vi har møtt begge, i kantina på Jordal lørdag den 4. januar.

Les mer...

Morten Ask

Ole-Sivert sendte e-post til post@hockeypodden.no og ville gjerne høre fra Morten Ask. Vi tok Morten med på Bohemen og snakket om Morten, livet og hockeyen. Her er hele praten, uredigert.

Les mer...

Martin Røymark

Hvor kjedelig er det å trene alternativt? Hvor kjiipt er det å være på styrkerommet med fysio-Aase og ikke på is med laget? Vi prater med Røymark om dette. OG vår ekspert, 50-åringen, Anders Blegeberg, titter litt på en skadet tropp og kommende kamper mot f.eks. Oilars.

Les mer...

Skadestatus 29.11.2019

Sammen med Espen Knutsen og fysio-sjef, Jon Aase, så ser vi på skadestatus i laget fredag 29. november. Tabellstatus: 3. plass!

Les mer...

Tobias Johansen Breivold

Det er lenge mellom hver gang det kommer så store talenter på keepersia som Tuben. Nesten uanstendig god i sluttspillet i fjor og meget solid i mål for Narvik!(på utlån, to kamper) nå i høst.

Les mer...

Villiam Strøm

Nå starter en hektisk periode i GET-ligaen. 5 kamper på 9 dager. Vålerenga vasser ikke i backer og det kan bli mye istid for Sørvik, Trygg, Eklund, Rotbakken og Strøm.

Vi tok turen til Jordal og møtte mannen med "Strøm på kølla".

Les mer...

Alexander Bonsaksen

Alexander Bonsaksen er av "den gylende '87-årgangen"
Vi snakker med kapteinen i Kookoo om livet i Finland, om Enga og om en mulig Vålerenga-retur til åpningen av Nye Jordal Amfi neste år?

Les mer...

Espen Knutsen og Roy Johansen

Roy Johansen, Espen Knutsen og vår hockeyekspert, Anders Blegeberg, oppsummerer sammen med programleder Erik Engen, Get-ligaen så langt.

Les mer...

Daniel Sørvik

Vålerengas "moderne back", #90 Daniel Sørvik snakker i denne episoden om hvordan det holdt på å skjære seg ordentlig i Tsjekkia. Skadet, alene som eneste utlending i laget og med mye fritid, begynte han å "selvmedisinere". Hvordan han kom seg på rett kjøl og hjem igjen til Vålerenga, hører du her.

Les mer...

Søberg og Svendsen

Steffen Søberg og Joachim Svendsen er Getliagens beste keeperduo. Vi har besøk av begge i denne episoden. Vet du hvorfor Søberg har Cookie Monster på hjelmen sin, eller hvorfor Joa har Onkel Skrue på sin? Etter denne episoden så vet du dét, og mye mer om "The men behind the mask".

Les mer...

Kick off Get-ligaen 2019/20

Mandag 9. september var det ikke bare valg, men også Kick-off før Getligaen 2019/2020. Vi tok med vårt podcaststudio til Ullevaal stadion og fikk besøk fra landslagssjefen, Vålerenga, Frisk, MS og Grüner. Vår ekspert Anders Blegeberg også hjertelig til stede sammen med Erik Engen.

Les mer...

Laget og motstanderne 2019/20

Simon Stolt Wang, Anders Blegeberg og Erik Engen går gjennom stallen spiller-for-spiller, og synser halvkvalifisert om våre motstandere i Get-ligaen 2019/20.

Les mer...

Jan Tore Kjær

Vi fanget den forhenværende sirkusdirektøren for Vålerenga Ishockey rett etter trening til TV 2s "Skal vi danse" til en prat. Mannen er på godt og vondt en ord-mitraljøse, men med tung overvekt på godt.

Les mer...

Martin Røymark

En vakker lørdag i august satte vi oss ned med Martin Røymark og snakket om det meste.

Les mer...

Linus Rotbakken

Han har 8 i handicap i golf, men ser ikke for seg en karriere innen det når skøytene en gang i fremtiden må legges på hylla. Han er 27 år gammel, 175 cm på strømpelesten, veier 78 kg og er halvt norsk. Han er Linus Rotbakken og spiller for Vålerenga, velkommen!

Les mer...

Tobias Lindström

En vakker sommerdag i travle omgivelser tok vi med oss vår norske kaptein Tobias Lindström ut av ungdomshallen for å nakke om det meste...

Les mer...

Lars Erik Francke-Enersen

Vi tok en prat med et av de nye tilskuddene til troppen, Lars Erik Francke-Enersen.

Les mer...

Første treningskamp

Søndag 11. august møttes Vålerenga og Frisk Asker i ungdomshallen på Jordal. Vålerenga vant 1-0.

Les mer...

Ironman 2019

Sist lørdag gikk årets Ironman av stabelen. Filip Lalande tok en knallsterk 3. plass i den individuelle konkurransen, mens Vålerenga som lag endte på 2. plass.

Les mer...

Filip Lalande

Filip Lalande debuterte for A-laget for to år siden, men det er først nå han har skrevet A-lgskontrakt.

Les mer...

Espen Knutsen og Roy Johansen

Først ut her i Hockeypodden Power Play er duoen Espen Knutsen og Roy Johansen. De snakker såvidt om sesonen som var, om de nye spillerne og om sesongen som kommer.

Les mer...